Notice: file_get_contents(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4623 Notice: Fel vid avkodning av en JSON-fil vid sökväg /www/wp-content/themes/Dekora/resources: Syntax error in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4631 Notice: file_get_contents(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4623 Notice: Fel vid avkodning av en JSON-fil vid sökväg /www/wp-content/themes/Dekora/resources: Syntax error in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4631
SKRIV VAD DU LETAR EFTER OCH KLICKA ENTER

LYHÖRDHET, HÅLLBARHET & FRAMÅTANDA

Dekora har en färgstark historia och bred kunskap som omfamnar hela organisationen. Närheten till historien har gett Andreas en stor respekt för hantverket och dess tusenåriga traditioner. Det blir också tydligt när Dekora blickar framåt – för på Dekora ser man framtiden som en förlängning av det man lärt sig genom åren.

Förutom att utveckla egna serier under Studio Dekora, skapa inspirerande kataloger och ha nära samarbeten med trendspanare och formgivare, har Andreas även egna idéer kring framtidens sortiment.

Det gäller att alltid ha en fingertoppskänsla för de trender som råder, och samtidigt balansera det med vad kunderna efterfrågar. Ibland behöver man även våga testa nya material och former innan man vet om det kommer efterfrågas av kunden.

När det gäller former tror Andreas att vi kommer få se ännu mer oregelbundenhet och olika storlekar, allt är inte fyrkantigt i framtiden. Dekora har redan nu kakel i vackra blomformationer. Han tror även att riktigt stora format kommer starkt. Där har Dekora bland annat lanserat Action och Infinity som finns i 120×320 centimeter och ger ett riktigt mäktigt intryck i rätt sammanhang.

För många är Dekora kopplat till hemmet. Med sin höga kvalitet och passion för hantverk har de förvandlat badrum och kök till hemmets kärna i över 50 år. Dekora är dock mer än bara hemmet. 2018 invigdes Rosengårds station i Malmö, och de vackra plattor som omfamnar stationen är specialbeställda från Dekora.

Visionen är att Dekora ska vara en given leverantör av keramik. Vi är på god väg. Dekora är en av Sveriges största grossister för kakel, klinker och mosaik, vilket betyder att här ska det finnas något för alla.

Från enklare produkter med rätt pris, till riktigt exklusiva serier. Med sin starka digitala närvaro på framförallt Instagram fortsätter Dekora att inspirera med färg, form och material.

Men passionen för keramik stannar inte vid designen. Hållbarhet har alltid en central roll när Dekora talar om sina visioner. Råvaran, lera, är en naturprodukt och upp till 90% av materialet i produkterna är redan nu återvunnet och dess- utom förnybar. Anläggningen i Anderstorp drivs på förnybar energi och de strävar efter en ständig förbättring för att bli branschens mest hållbara företag.

Vi som grossister har självklart ett ansvar för hur de produkter vi säljer påverkar miljön. Här handlar det om att göra det lättare för våra kunder att göra bra val som stödjer en hållbar utveckling samtidigt som de får rätt kakel i sitt badrum eller kök.

 

Peter Langenitz DEKORA Aktiebolag
Stegvägen 24
332 92 Gislaved
Org-nummer: 556336-1442
© 2020 Peter Langenitz DEKORA Aktiebolag