Notice: file_get_contents(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4623 Notice: Fel vid avkodning av en JSON-fil vid sökväg /www/wp-content/themes/Dekora/resources: Syntax error in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4631 Notice: file_get_contents(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4623 Notice: Fel vid avkodning av en JSON-fil vid sökväg /www/wp-content/themes/Dekora/resources: Syntax error in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4631
SKRIV VAD DU LETAR EFTER OCH KLICKA ENTER

LÄTT ATT VÄLJA RÄTT

 

När du letar kakel, klinker eller mosaik vill vi hjälpa dig att göra hållbara val.

 

Därför introducerar vi en ny symbol som pryder de serier som är godkända och certifierade utifrån branschens viktiga hållbarhetskriterier.

Dekora Green är en kompass som gör det enklare för dig att göra bra materialval.

 

 

Kakel, klinker och mosaik består av lera som bränns i hög temperatur och de håller i många hundra år. De är slitstarka som få andra inredningsmaterial. Men människors behov förändras och därför renoverar vi. Som tur är kan keramiska material återvinnas och bli till nya plattor. Vi erbjuder ett flertal serier som är producerade av delvis återvunnet material – både keramik och glas.
Ur vårt stora sortiment har vi valt ut cirka 30 populära serier som vi märkt med den gröna symbolen Dekora Green. Produkterna i de utvalda serierna är bedömda och godkända i Basta, Byggvarubedömningen, Sunda Hus och Svanens Husproduktportal. Det innebär att de lever upp till Sveriges mest etablerade miljöbedömningar. På så sätt gör vi det enklare för dig att välja material baserat på dina krav – för både offentliga och privata miljöer.

En stor andel av världens utsläpp av växthusgaser kommer från sättet vi utvinner, omvandlar och använder energi från fossila källor. Sedan 2017 har vi varit helt självförsörjande av energi på hela vår anläggning i Anderstorp. Detta tack vare vår solcellsanläggning, som vi nyligen byggde ut från 230 kilowatt till hela 500 kilowatt. Och den el vi inte behöver levererar vi ut på elnätet.

Hållbarhet inkluderar mer än vårt klimat-avtryck. Vi arbetar bara med schyssta leverantörer runt om i Europa för att även säkerställa en
social hållbarhet. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med att det vi erbjuder i vårt sortiment är producerade under bra arbetsförhållanden. Schyssta produkter till schyssta villkor, helt enkelt.

Peter Langenitz DEKORA Aktiebolag
Stegvägen 24
332 92 Gislaved
Org-nummer: 556336-1442
© 2020 Peter Langenitz DEKORA Aktiebolag