Notice: file_get_contents(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4623 Notice: Fel vid avkodning av en JSON-fil vid sökväg /www/wp-content/themes/Dekora/resources: Syntax error in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4631 Notice: file_get_contents(): read of 8192 bytes failed with errno=21 Is a directory in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4623 Notice: Fel vid avkodning av en JSON-fil vid sökväg /www/wp-content/themes/Dekora/resources: Syntax error in /wordpress/wp-includes/functions.php on line 4631
SKRIV VAD DU LETAR EFTER OCH KLICKA ENTER

DEKORA

NYHETER

 

7:e juli 2023

 

Äntligen är det dags! En ny katalog är här – fylld med inspiration, nyheter och ett brett sortiment för dig som gillar kakel, klinker och mosaik. Oavsett om du bara letar nya idéer eller tänker göra verklighet av det där efterlängtade projektet, så lovar vi inspirerande bläddring.

Vi fortsätter att bygga ett ännu större produktsortiment och utökar vår lagerverksamhet så att det finns något för alla. Under det kommande året kan du förvänta dig att se mer av stora plattor i naturfärger som räcker hela vägen från golv till tak. En tidlös och lyxig sättning som skapar lugn och harmoni. Samtidigt gör färger från tidigare årtionden åter entré. Vad sägs om mossgrönt och senapsgult?

Det ska vara enkelt att göra val som minskar klimat-avtrycket. Därför kan du välja bland olika serier som är godkända enligt Sveriges främsta miljöbedömningar. För dem lanserar vi en märkning med ny symbol – håll utkik efter Dekora Green!

Vad härligt att få dela hela vårt utbud med dig, så att dina drömmar får luft under vingarna. Glöm inte att dela dina nya projekt med oss med #madeitwithdekora. Välkommen till vår värld!

– Andreas Langenitz VD Dekora

STORA NYHETER I MJUKA TONER

Vi fortsätter att skapa harmoniska rum där kakel, klinker och mosaik sätter tonen. Det klassiska rutmönstret utmanas med hela plattor i 120×278 cm som täcker hela vägen från golv till tak. Samtidigt ser vi det avlånga kaklet pryda allt fler badrumsväggar och klinker i en lekfull fiskbenssättning som skapar en tidlös charm. De enkla nyanserna i vitt och beige bryts av med naturens toner i blått och grönt. I spetsen har vi årets trendfärg Wild Wonder som ger en känsla av naturmagi. Utomhus fortsätter vårt XT20-sortiment att växa. Det förvandlar enkelt din uteplats till en efterlängtad oas. Skapa något du älskar.

 

 

   

 

 

 

DEKORA NYHETER

 

   

 

 

 

Peter Langenitz DEKORA Aktiebolag
Stegvägen 24
332 92 Gislaved
Org-nummer: 556336-1442
© 2020 Peter Langenitz DEKORA Aktiebolag